بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن میوه هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

اصول خشک کردن میوه ها در آفتاب:

یکی از علاقه های من در تابستان میوه های خوشمزه و متفاوت آن است. بعضی مواقع به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خراب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

خشک کردن میوه ها در آفتاب هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان است.
 
تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوره خشک شدن میوه هاست. اگر زمان آن برایتان مهم نیست حتما این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا میوه خشک های بسیار خوشمزه ای درست کنید.


لوازم خانگی میوه ,آفتاب ,خوشمزه ,خراب ,کردن میوه ,نشدن میوه ,خراب نشدن ,برای خراب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کجایی یارم Red آزمایشی هیئت بیت العباس تهران مجموعه هیراد رایان افزار مبلمان فضای باز دانلود موزیک جدید